Дмитренка визнано найкращим у світі, Бондаренка та Оляновську – у Європі

266
 
Авторитетний інтернет-ресурс all-athletics.com, який спеціалізується на складанні легкоатлетичних рейтингів не залежно від дисциплін, підвів підсумки минулого року.
 
 
Найкращим легкоатлетом минулого року названо американського спринтера Джастіна Гетліна, а друге місце, за версією порталу, дісталося українському висотнику Богданові Бондаренку. Також харків’янина названо найкращим у Європі серед представників усіх стрибкових видів.
 
Представника Донеччини Руслана Дмитренка, який у 2014-му виграв Кубок світу зі спортивної ходьби на 20 км, визначено як найкращого у світі з усіх ходоків, а киянку Людмилу Оляновську – найкращою у Європі. Повні рейтинги можна побачити за цим посиланням.
 
Додамо, що для Богдана Бондаренка це не перше визнання – спеціалізоване видання TRACK & FIELD NEWS також поставило його на друге місце за підсумками минулого року. Найкращим легкоатлетом світу визнано французького стрибуна з жердиною Рено Лавіллені. 
Попередня статтяЗі світу по нитці: фільм про легкоатлета став рекордсменом, та суд у справі про теракти на Бостонському марафоні
Наступна статтяВ «Різдвяних стартах-2015» візьмуть участь чемпіони світу та Європи