Легкоатлети – серед номінантів Junior Sports Awards Ukraine

217
23 січня 2015 року у Києві в НСК «Олімпійський» відбудеться церемонія нагородження Junior Sports Awards Ukraine.
 
Метою премії, організаторами якої виступили офіційний фан-клуб братів Кличків та EA Secret Service, є розвиток юнацького спорту та підтримка юних чемпіонів віком до 18 років, які вже зараз демонструють значні досягнення на світових аренах.
 
Першими номінантами щорічної всеукраїнської премії Junior SportsAwards Ukraine стануть переможці та призери Других літніх юнацьких Олімпійських ігор, які у серпні минулого року відбулися у Нанкіні (Китай).
 
Я розумію, що підтримати усіх не можливо, – сказала чемпіонка Нанкіну-2014 у стрибках у висоту Юлія Левченко. – Але якщо є талановиті діти і юніори, які прагнуть перемог і роблять усе можливе, щоб стати першими, то чому б їм не допомогти? Є сім’ї, які не можуть собі дозволити виступити їхній дитині навіть на українських змаганнях, не кажу чи вже про міжнародні. Фінансове питання завжди актуальне. Тому будь-яка підтримка важлива для юніорів.
 
Нагадаємо, що на літніх юнацьких Олімпійських іграх-2014 українські легкоатлети здобули сім нагород – три золоті, три срібні та одну бронзову:
 
Золото:
Гліб Піскунов (молот)
Юлія Левченко (висота)
Єлизавета Бабій (довжина)
 
Срібло:
Олександр Малосілов (змішана естафета)
Джойс Коба (200 м)
Альона Белякова (диск)
 
Бронза:
Руслан Валітов (диск)

 

Попередня статтяЗі світу по нитці: досягнення Погребняк, Школіної та Лавіллені
Наступна статтяЗапрошуємо на командний чемпіонат України-2015 з легкої атлетики в приміщенні!