Внесено зміни до критеріїв відбору на офіційні змагання 2015-го року

206
З метою популяризації легкої атлетики серед молодших вікових груп та підвищення стимулювання спортсменів у боротьбі за місця до збірних команд України, виконком ФЛАУ вніс певні корективи до критеріїв відбору на офіційні змагання 2015-го року.
 
Звертаємо особливу увагу на те, що вперше скасовано нормативи ФЛАУ для потрапляння до складу збірних України для участі в юнацькому чемпіонаті світу (15-19 липня, Калі, Колумбія) та юніорському чемпіонаті Європи (16-19 липня, Ескільстуна, Швеція). Тепер відбір на ці змагання буде проходити згідно кваліфікаційних нормативів IAAF та EAA відповідно. Таким чином, виконком Федерації легкої атлетики України надає можливість представляти українську збірну в Колумбії та Швеції якомога більшій кількості юних спортсменів.
 
 
Зазнав змін і процес відбору марафонців на чемпіонат світу-2015 (22-30 серпня, Пекін, Китай). Термін виконання нормативів у марафонському бігу продовжено до 19 квітня 2015 року.
 
 
Нову редакцію Критеріїв та умов відбору до складу національних збірних команд України для участі в офіційних міжнародних змаганнях 2015 року з легкої атлетики дивіться за наступним посиланням: https://uaf.org.ua/images/otherdocuments/Federation/Doc/Selection_criteria_official_start_2015_3.pdf
Попередня статтяВідкрився офіційний сайт юнацького чемпіонату світу-2015
Наступна статтяВідеоогляд командного чемпіонату України-2015 у приміщенні