У Дніпропетровську вчителі освоїли Дитячу легку атлетику ІААФ

233
24 березня в середній школі №112 Дніпропетровська відбувся практичний семінар по програмі «Дитяча легка атлетика ІААФ». У ньому взяло участь понад сорок викладачів фізичного виховання з усіх куточків Дніпропетровської області.
 
З теоретичною частиною програми, в тому числі з відеоматеріалами, вчителів ознайомили виконавчий директор ФЛАДнО Василь Ярощук та керівник обласної програми «Дитяча легка атлетика», майстер спорту міжнародного класу у бігу на 100 і 200 метрів, керівник фізвиховання школи №122 Раїса Назарко.
 
Після цього усі бажаючі отримали змогу особисто перевірити в дії обладнаннята зрозуміти, з яким запалом та завзятістю його будуть у майбутньому використовувати діти. Як результат – декілька викладачіввідразу після заходу звернулося до керівництва обласної Федерації з проханням провести легкоатлетичні змагання у їхніх учбових закладах. Зазначимо, що окрім цього з владою Дніпропетровська наразі обговорюється можливість організації у наступному учбовому році програми міжшкільних змагань Дитячої легкоатлетичної ліги.
 
 
 
 
 
 
\
Попередня статтяДва «золота» в день – норма!
Наступна статтяЧергові три нагороди українських ветеранів на чемпіонаті Європи