Зі світу по нитці. Трансляції командного чемпіонату Європи й рішення Сергія Бубки

303

Більше ста годин телевізійних трансляцій командного чемпіонату Європи по всьому континенту! Таку звістку для вболівальників легкої атлетики підготувала ЕА.

 

Плани на трансляцію змагань 20-21 червня підтвердили Eurosport і національні канали з європейських 15 країн. Крім того чемпіонат можна буде дивитися онлайн з англійськими коментарями на

 
 
***
 
Сергій Бубка пояснив свою готовність продовжувати працювати в ІААФ після переобрання президента як на цій посаді, так і на посаді віце-президента.
 
«Те, чого я досягнув сьогодні, – завдяки легкій атлетиці. Хочу й надалі залишатися в спорті на будь-якій з цих позицій, працювати з колегами від президентів національних федерацій до волонтерів і вболівальників. Легка атлетика — моє життя. Як президент, віце-президент чи навіть без жодної з цих посад залишуся з нею, оскільки я це люблю», – зазначив Бубка.
 
Сергій Назарович також повідомив, що продовжить працювати у Виконкомі ФЛАУ і спортивному клубі Сергія Бубки.
 
***
 
Чемпіонка світу з бігу на 1500 метрів, шведка Абеба Арегаві пропустить командний чемпіонат Європи. Причиною стало розтягнення м’язів стегна.
 
Відмовитися від участі в командному чемпіонаті Європи (Перша ліга) була змушена й лідер збірної Швейцарії зі спринту Муджинга Камбуджі. Причиною стали біль у стегні й нижньому відділі спини.
 
***
 
Рекордсмен світу в приміщенні зі стрибків з жердиною француз Рено Лавіллені підтвердив участь у змаганнях серії IAAF World Challenge у Берліні, у вересні цього року.
 
***
 
Триразовий призер Олімпійських ігор зі спортивної ходьби на 20 км австралієць Джаред Теллент візьме участь у чемпіонаті світу-2016. У Пекіні також виступить його сестра Рейчел Теллент. Для неї це буде дебют на змаганнях такого рівня.
 
***
 
Французьке місто Вільньов д’Аск претендуватиме на право проведення командного чемпіонату Європи в 2017 році.
 
***
 
Стала відома дата одного з найпрестижніших турнірів багатоборців — Hypomeeting Götzis. Наступного року змагання відбудуться 28-29 травня.
Попередня статтяОльга Аксьонова ввійшла до Комісії стратегічних комунікацій ЕА
Наступна статтяЮнацький чемпіонат України (2000 р.н. і молодші). Чотири «золота» Подгородецької і хет-трик Савенка