Андрій Проценко переміг на Street Athletics 2015

321

У Баку завершився дводенний легкоатлетичний турнір Street Athletics 2015, у якому взяли участь українські лідери зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко й Андрій Проценко.

 

Унікальний турнір Street Athletics 2015 відбувся на Площі фонтанів в самому центрі міста. До програми змагань було включено два види — стрибки з жержиною і стрибки у висоту.

 
Планку на висоті 2,30 м підкорив наш Андрій Проценко, який завдяки такому показнику з першої спроби посів перше місце. Слідом за українським атлетом на п’єдесталі пошани розташувалися росіянин Андрій Шустов (2,30 м) та грек Адоніос Масторас (2,28 м), які посіли друге та третє місця відповідно. Богдану Бондаренко про себе нагадала стара травма, тому він фінішував восьмим (2,15), повідомляє офіційний сайт НОК України.
 
У перший день змагалися стрибуни з жердиною. Перемогу з результатом 5,92 м здобув німець Рафаель Хольцдеппе. Тіаго Браз Да Сілва з Бразилії поступився йому лише за спробами. Серед жінок найвище стрибнули росіянки Ольга Мулліна й Тетяна Швидкіна — 4,45. За спробами вище була Мулліна.