Президент Федерації легкої атлетики Казахстану підтримав кандидатуру Сергія Бубки на посаду президента ІААФ

285

19 серпня стане відомим ім’я нового президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ). На дану посаду є два кандидати — українець Сергій Бубка і британець Себастьян Кое.
 
Все частіше можна почути про підтримку того чи іншого кандидата відомими атлетами, тренерами чи представниками національних федерацій. Нещодавно про підтримку Сергія Назаровича заявила олімпійська чемпіонка з потрійного стрибка Ольга Рипакова. Її позицію підтримав і президент Федерації легкої атлетики Казахстану Алєксєй Кондрат.
 
 
«Обидва кандидати активно займаються передвиборчою програмою. Не може не радувати те, що на посаду президента претендують два великих у минулому атлети, які знайшли своє місце в житті і поза активним спортом. Але вибрати потрібно буде лише одного, – каже Кондрат. – Підтримку Сергію Назаровичу висловила Ольга Рипакова. Найцікавіше те, де вона це зробила — фактично на батьківщині Кое. Та й позиція нашої федерації збігається з думкою олімпійської чемпіонки.
 
Історія Бубки — це розповідь про людину, яка росла в непростих умовах, і завдяки цілеспрямованості і працелюбності стала зіркою світового масштабу. Свою популярність він спрямовує на розвиток спорту у всьому світі. Цього року завдяки його зусиллям у Монголії почалося будівництво першої у цій країні синтетичної доріжки. Сергій Назарович багато зробив і для покращення інфраструктури в Узбекистані, Туркменістані. Й оскільки він знає про наші проблеми, то, як мені здається, у разі перемоги на виборах він буде докладати всі зусилля для того, щоб нам допомогти».
За матеріалами informburo.kz
Попередня статтяОлександр Корчмід виграв змагання у Данії
Наступна статтяЗатверджено список атлетів для участі в чемпіонаті світу-2015