Столичний Інфіз святкує 85-річчя!

346
Цими днями 85-річчя з дня заснування відзначає Національний університет фізичного виховання і спорту України.
 
На День народження провідного спортивного вищого навчального закладу зібралися керівники органів державної влади, знані та титуловані його випускники, очільники спортивних федерацій та організацій. Зокрема, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, голова Київської міської адміністрації Віталій Кличко, , народний депутат, чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв, президенти національних спортивних федерацій.
 
Перший заступник Міністра молоді та спорту Ігор Гоцул привітав науково-викладацький склад закладу та студентство від імені Міністра Ігоря Жданова.
 
– Сьогодні Унівеситет – Alma-mater української спортивної освіти, провідний навчальний заклад країни, у якому плідно здійснюється реформування системи підготовки фахівців спортивної та суміжних сфер, впроваджуються сучасні методи тренерської діяльності, – зазначив Ігор Гоцул. – Переконаний, що тісна співпраця Міністерства й університету буде і надалі тільки поглиблюватися. Адже шляхи створення інноваційної системи державного менеджменту у сфері молодіжної політики, фізичної культури і спорту пролягають через науковий пошук, сміливий вихід за межі звичного й усталеного.
 
 
Також перший заступник Міністра вручив відомчі нагороди за вагомий внесок у розвиток вітчизняної фізичної культури та спорту, фізкультурної освіти і фізичного виховання працівників університету: Ларисі Вакулович, провідному фахівцю факультету здоров’я, Богдану Балану, викладачу кафедри футболу, Ользі Русановій, старшому викладачу водних видів спорту.
 
Федерація легкої атлетики України приєднується до привітань Alma-mater української спортивної спільноти, яка дала путівку в життя багатьом вітчизняним фахівцям легкої атлетики.