Юлія Левченко виступить у фіналі «Діамантової ліги»

276
11 вересня фіналом у Брюсселі завершиться серія стартів «Діамантової ліги»-2015. У деяких дисциплінах, як, наприклад, з метання диска серед жінок, імена переможців відомі заздалегідь. В інших, як то зі штовхання ядра серед чоловіків чи з бігу на 100 метрів з бар’єрами серед жінок, розв’язка очікується саме у столиці Бельгії.

 
У секторі для стрибків у висоту лідирує іспанка Рут Бейтіа (12 очок). Потенційно її можуть наздогнати відразу три атлетки – росіянки Анна Чічерова (6) і Марія Кучина (5) та полька Каміла Лічвінко (5). Нагадаємо, що у фіналі очки подвоюються. Тобто за перемогу атлет отримує 8 пунктів, за друге місце – чотири, за третє – 2.
 
Проте для українців у секторі для стрибків у висоту значно цікавіше буде спостерігати не стільки за боротьбою за перемогу в «діамантових» перегонах, скільки за нашою юною співвітчизницею Юлією Левченко. Ще минулого року вона перемогла на юнацьких Олімпійських іграх, а вже нинішнього змагається з найсильнішими дорослими атлетками планети і навіть зуміла пробитися на дорослий чемпіонат світу. Тепер на вихованку Ірини Пустовойт чекає фінал престижної «Діамантової ліги».
 
Посилання на трансляцію фіналу «Діамантової ліги» у Брюсселі ви знайдете ТУТ (починаючи з 21:00).