ФЛАУ перевірила проекти реконструкції арен у Львові та Хмельницькому

339
Відбувся робочий візит до Львова та Хмельницького представників керівництва Федерації легкої атлетики України – генерального секретаря Михайла Медведя та керівника департаменту змагань Іоланти Хропач.
 
Його метою була перевірка проектних документацій реконструкцій місцевих легкоатлетичних арен – львівського «Скіфу» та хмельницького «Поділля» – на відповідність міжнародним вимогам та огляд самих арен. Проекти ще потребують корегування, щоб у майбутньому стадіони могли бути сертифіковані ФЛАУ.
 
У Львові представники ФЛАУ зустрілися з проректором Львівського державного університету фізичної культури Романом Лабаєм та завідуючим кафедрою теорії та методики легкої атлетики Володимиром Конестяпіним. Було обговорено проект завершення реконструкції «Скіфу», який нещодавно було повернуто у власність ЛДУФКу. Планується, що вже до кінця 2016-го року на цій арені у відповідності з міжнародними стандартами будуть завершені усі роботи, зокрема, покладуть покриття Conica, і «Скіф» повернеться у легкоатлетичну сім’ю та зможе приймати різноманітні змагання та навчально-тренувальні збори національних збірних.
 
У Хмельницькому столичні гості обговорили з в.о. начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Сергієм Заєцом та начальником управління молоді та спорту Хмельницької міськради Сергієм Ремезом питання щодо реконструкції центрального стадіону міста, зокрема, вкладання на ньому сучасного тренувального покриття. Планується, що невдовзі завдяки «Поділлю» Королева спорту повернеться у місто, а сама арена стане центром розвитку дитячої легкої атлетики в регіоні.
Попередня статтяПерелік українських атлетів, які виконали норматив IAAF на Портленд-2016 (станом на 21.02.2016)
Наступна статтяДо уваги ЗМІ! Завершується акредитація на чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні