До уваги ЗМІ! Акредитація на чемпіонат світу-2016 з напівмарафону

281
Фото (с)Валерій Білокрил
Розпочато акредитацію на чемпіонат світу з напівмарафону, який 26 березня 2016 року прийматиме Кардіфф (Вельс, Велика Британія).

 
Даний вид акредитації розповсюджується лише на професійних журналістів і фотографів, які представляють друковані й Інтернет-ЗМІ.
 
Заявки на акредитацію надсилайте за адресою 02140 м. Київ, вул. Бориса Гмирі буд. 2, під’їзд №1, 17-й поверх, ФЛАУ (прес-служба), на електронну пошту media@flau.org.ua або факсом (044) 220 20 85 (86).
 
Кінцевий термін подачі заявок на акредитацію – 8 березня 2016 р..
 
Заявки повинні бути надруковані/написані на фірмовому бланку редакції з мокрою печаткою та підписом головного редактора і містити таку інформацію:
 
– ПІБ і контактні дані (електронна адреса й номер телефону) журналіста/фотографа, які бажають отримати акредитацію;
 
– гарантію того, що журналісту/фотографу будуть відшкодовані всі кошти, пов’язані з проїздом, перебуванням і проживанням у Кардіффі під час чемпіонату світу.
 
Заявки, які не відповідатимуть зазначеним вимогам, розглядатися не будуть.
 
У випадку виникнення питань ФЛАУ або ІААФ можуть звернутися за додатковою інформацією щодо осіб, які прагнуть акредитуватися на чемпіонат світу у приміщенні задля його висвітлення у ЗМІ.
 
Звертаємо вашу увагу також на те, що ФЛАУ надає код доступу до онлайн-системи реєстрації ІААФ. Остаточне ж рішення щодо надання акредитації приймає ІААФ.