Міжнародні легкоатлетичні заходи повертаються в Україну!

257
Після тривалої перерви, пов’язаною зі складною ситуацією в нашій країні, найпрестижніші міжнародні легкоатлетичні інституції відновлюють проведення в Україні своїх заходів. 2-3 квітня у Києві відбудеться засідання Комісії зі стратегічних комунікацій Європейської легкоатлетичної асоціації (ЕА).
 
Запрошуємо представників ЗМІ для висвітлення цього, певною мірою, історичного для вітчизняної легкої атлетики заходу. В ньому візьмуть участь члени Комісії зі стратегічних комунікацій ЕА з 13-ти країн на чолі з її головою, першим віце-президентом ЕА Доброміром Карамаріновим (Болгарія), а також президент НОК України Сергій Бубка та президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.
 
Нинішнє засідання Комісії зі стратегічних комунікацій ЕА буде присвячене, зокрема, наступним питанням:

·        реакція ЕА на останні допінгові скандали

·        підготовка до СЕО конференції «Будуємо бренд «Легка атлетика»»

·        огляд результатів проведених досліджень щодо цінності та сприйняття бренду «Легка атлетика»

·        обговорення проектів ЕА: «чемпіонат Європи-2016 з легкої атлетики», «Європейські спортивні чемпіонати», «Біг для всіх» та інше.

 
Засідання Комісії розпочнеться у суботу 2 квітня о 9:00 у конференц-залі «Діалог» готелю «ALFAVITO» за адресою: вул. Предславинська, 35-Д (район метро «Палац Україна»). Для теле- та фото-зйомки будуть відкриті перші 10 хвилин засідання. Поспілкуватися з учасниками засідання можна буде ПЕРЕД ПОЧАТКОМ заходу, о 8:45.
Попередня статтяУ Маріуполі юні атлети розіграли призи Юрія Попова
Наступна статтяДніпропетровськ готується до Dnipro Half Marathon 2016