Сумські легкоатлети увійшли до числа найкращих спортсменів області

311
1 квітня в приміщенні Сумського театру юного глядача відбулась ювілейна, 10-та за ліком урочиста церемонія «Спортивна особистість Сумщини». Були підбиті підсумки минулого спортивного року за рішенням громадських спортивних організацій: обласного відділення НОК України, громадської ради з питань фізичної культури і спорту, федерацій з видів спорту та спортивних журналістів.
 
На захід для проведення нагородження і привітання спортивної еліти області завітав Голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко. Крім нього в нагородженні спортсменів та тренерів участь приймали й інші посадовці, ректори вишів та відомі громадські діячі області.
 
Приємно відзначити, що серед переможців та призерів в усіх номінаціях з олімпійських видів спорту легкоатлети були на провідних ролях! Так, Віталія Бутрима було визнано найкращим спортсменом області з олімпійських видів спорту серед чоловіків. Його одвічний суперник на біговій доріжці й товариш по життю і збірній України Євген Гуцол в цій же номінації посів ІІ місце. Вікторія Кащеєва (П’ятаченко) опинилась на ІІІ позиції серед жінок з олімпійських видів спорту, а Євгенія Мучарова (вихованка Охтирської ДЮСШ) посіла також ІІІ місце серед юних спортсменок з олімпійських видів спорту.
 
Заслужений тренер України Микола Гудим в номінації «Тренер року з олімпійських видів спорту» посів ІІІ місце, а уславленого метальника списа в категорії «Мастерз» Сергія Гаврася було відзначено «бронзою» в номінації «Приклад для наслідування».
 
Вітаємо атлетів та їх тренерів з почесним визнанням громадськості!
 
Попередня статтяВідеоблог Ігоря Гоцула про рейтинг територіальних ФЛА
Наступна статтяОлімпійський норматив Юхимчука і особистий рекорд Сахарука