Обираємо найкращих легкоатлета та легкоатлетку України березня-2016!

227
Федерація легкої атлетики України запрошує вас узяти участь у голосуванні по визначенню найкращих легкоатлета і легкоатлетки України березня 2016-го року.
 
Голосування проводиться серед трьох груп: експертна група (Рада ФЛАУ), представники ЗМІ та вболівальники. Голоси кожної з груп при підведенні підсумків будуть враховуватися як третина усіх голосів. Представники ЗМІ, які не отримали на свою електронну пошту анкети для голосування, можуть отримати їх, якщо надішлють повідомлення про своє бажання на електронну адресу          odanylenko@flau.org.ua
 
Вболівальники можуть проголосувати у мережі Facebook на сторінках ФЛАУ та групи «Легка атлетика України» за наступними посиланнями:
 
 
 
 
Голосування триває до 12-00 понеділка, 11 квітня. Нижче ви знайдете перелік претендентів по номінаціям (в алфавітному порядку).
 
Атлет березня 2016
·         Олексій Касьянов – срібна нагорода на чемпіонаті світу у приміщенні (Портленд, США) у семиборстві (6182 очки)
·         Олександр Лисенко – третє місце на чемпіонаті світу у приміщенні (Портленд, США) з бігу на 800 метрів у віковій категорії 60+ (2 хв. 17,38 сек)
·         Микита Нестеренко – третє місце на Кубку Європи з метань (Арад, Румунія) у метанні диску (62 м 01 см)
 
Атлетка березня 2016
·         Валентина Крепкіна – перемога зі світовим рекордом на чемпіонаті Європи серед ветеранів у приміщенні (Анкона, Італія) у віковій категорії 50+ у потрійному стрибку (10 м 77 см) та перемога у стрибках з жердиною (3 м 00 см)
·         Анастасія Мохнюк – срібна нагорода на чемпіонаті світу у приміщенні (Портленд, США) у п’ятиборстві (4847 очок)
·         Аліна Фьодорова (п’ятиборство) – бронзова нагорода на чемпіонаті світу у приміщенні (Портленд, США) у п’ятиборстві (4770 очок)
Попередня статтяУ Маріуполі метальники вшанують пам’ять Георгія Корсуна
Наступна статтяСклад збірної України U-18 на міжнародну матчеву зустріч у Луцьку