Запрошення на участь в Європейському молодіжному форумі з легкої атлетики

308
Шановні колеги! Звертаємося до Вас з пропозицією номінувати кандидатуру для участі в 5-у Європейському молодіжному форумі з легкої атлетики, що пройде 5–11 липня в Амстердамі (Нідерланди) під час чемпіонату Європи з легкої атлетики.
 
Ми чекаємо на Ваші пропозиції до 14:00 4 травня 2016 року. В разі виникнення будь-яких запитань, звертайтесь, будь-ласка, до керівника департаменту розвитку ФЛАУ Ольги Аксьонової за електронною адресою oaksyonova@flau.org.ua
 
Загальна інформація
 
На 5-ий Європейський молодіжний форум з легкої атлетики покладено функцію сприяння розвитку лідерства, волонтерства та громадянської активності через молодіжні проекти, пов’язаних з легкою атлетикою (через легкоатлетичні клуби і національні федерації). Учасники будуть ознайомлені з важливістю спорту та соціального забезпечення, а потім зможуть перевтілити свої ідеї у життя.
 
Форум проходитиме в Амстердамі, Нідерланди, за підтримки Організаційного комітету 23-го чемпіонату Європи з легкої атлетики. Після щоденних робочих сесій, учасники будуть запрошені відвідати вечірні програми змагань.
 
Вимоги до кандидатів
 
Учасники не повинні були брати участь в попередніх Європейських молодіжних Форумах з легкої атлетики.
 
Учасники повинні бути в даний час активно задіяні в легкій атлетиці (в якості працівника, волонтера, офіційної особи, тренера, тощо) і відповідати наступним критеріям:
 
·                         вік: 18-26 років 
·                         вміти їздити на велосипеді
·                         мати високий рівень знання англійської мови
·                         бути членом національної Федерації
·                         бути активним учасником Європейського легкоатлетичного молодіжного співтовариства
·                         демонструвати лідерський потенціал
·                         мати готовність очолити або допомогти з проектами в інтересах легкої атлетики та її співтовариства
 
Логістика
 
Учасники прибувають до Амстердаму у вівторок 5 липня і від’їжджають у понеділок 11 липня. Проїзд, проживання та харчування одного учасника від кожної національної Федерації – за рахунок Європейської атлетики.
 
Всі учасники Форуму проживатимуть у хостелі «Amsterdam Vondelpark» в 4-6-місних номерах. Харчування надаватиметься протягом всього Форуму.
 
Інформація про Форум буде розміщена на веб-сайті Європейської Атлетики (www.european-athletics.org).
 
Загальну інформацію про чемпіонат можна знайти на сайті заходу (http://www.amsterdam2016.org/en ).
Попередня статтяІААФ скасувала відсторонення Наталії Лупу
Наступна стаття«Дитяча легка атлетика ІААФ» впроваджується на Дніпропетровщині (+ВІДЕО)