У Бахмуті розіграли призи Ніни Зюськової

226
13-14 травня на спортивних базах стадіонів «Металург» та «Авангард» м. Бахмут відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат (1999-2000, 2001-2002 років народження та молодше) на призи Заслуженого майстра спорту СРСР, олімпійської чемпіонки-1980 з естафетного бігу 4х400 м Ніни Зюськової.
 
У змаганнях взяли участь 200 спортсменів з 13 команд Донецької області: м.Бахмут (Донецьке вище училище олімпійського резерву ім.С.Бубки та дві команди КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради), Бахмутський район, м. Вугледар, м. Димитрів, м. Дружківка, ДЮСШ Костянтинівської міської ради (два склади), дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки №2 м. Краматорськ, м. Красноармійськ, м. Торецьк та обласна КДЮСШ Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
 
Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації та федерації легкої атлетики Донецької області. Призери з бігу на дистанції 400м додатково отримали кубки Ніни Зюськової.
 
З протоколами змагань можна ознайомитися за наступними посиланнями: технічні види, бігові види.
 
За інформацією прес-служби ФЛА Донецької області