Олексій Касьянов: «Шанси на медаль є завжди»

205
Попри лідерство після першого дня змагань десятиборців на чемпіонаті Європи в Амстердамі, Олексій Касьянов залишився не надто задоволеним своїм результатом. Про це він розповів кореспонденту сайту Xsport.ua.

 

«Враховуючи вітер -1,6, 100 метрів пробіг досить непогано. А от у довжину стрибав погано, щось не склалося. Найкращою була заключна спроба, але трішки заступив. Штовхання ядра провів так собі, та й у висоту стрибав середньо. І навіть 400 метрів хоч і виграв, але міг пробігти ліпше. У підсумку, сума не супер. Мій рекорд після першого дня – 4555 очок. У нинішньому стані повинно бути 4450, тому недобрав 200 очок.

 
Другий день почнеться з мого коронного виду, бігу на 110 метрів з бар’єрами. Диск я непогано метаю, почала з’являтися впевненість і у секторі для стрибків з жердиною. Намагатимуся не програти багато у списі – і перед бігом на 1500 метрів уже буде зрозуміло, на що можна розраховувати.
 
В Амстердамі багато сильних спортсменів. Кожному одні види вдаються краще, інші – гірше. Багатоборство такий вид, де можна легко десь «забаранити». Сьогодні навіть зі штовхання ядра таке було. А шанси на медаль є завжди».