Олексій Касьянов – про другий день десятиборства на чемпіонаті Європи

211
Олексій Касьянов посів четверте місце на чемпіонаті Європи-2016 з легкої атлетики. До метання списа українець йшов у трійці найсильніших, але після цього виду перемістився на четверте місце. А на заключних 1500 метрах втримав цю позицію.

 

Свій виступ Касьянов прокоментував кореспонденту сайту Xsport.ua.

 
«Другий день пройшов жахливо. Хоча 110 метрів з бар’єрами провів добре, встановив рекорд чемпіонату Європи. Це приємно. А от диск метнув на десять метрів гірше, ніж особистий рекорд. На розминці все вдавалося, але перші дві спроби зірвав – диск низько полетів, а у третій кинув у сітку.
 
Стрибки з жердиною пройшли більш-менш нормально. А перед метанням списа відчув біль у районі преса. Під час розминки навіть думав, що не змагатимуся далі. 1500 метрів бігти було нескладно. Намагався утримати четверту позицію – і зробив це.
 
Я спокійно можу набирати суми, які показали призери чемпіонатів Європи. Але для цього форма повинна бути хорошою, а вона у мене зараз у розвитку. Це перший серйозний старт у сезоні. Вважаю, що у всіх видах не добрав. Потрібно попрацювати над технічними моментами у кожному з них і над загальною витривалістю. Будемо вносити корективи».
Фото (c)European Athletics via Getty Images