Вікторія Ткачук: «Виступати на Олімпійських іграх у Ріо для мене подвійне щастя»

329
На своїх дебютних Олімпійських іграх Вікторія Ткачук зуміла пройти до півфіналу з бігу на 400 метрів з бар’єми. У ньому вона показала 56,87 с і стала 22-ю.

 
Вікторія Ткачук: «Як би банально це не прозвучало, але Олімпійські ігри – мрія будь-якого спортсмена, і я не виняток. Але моє щастя подвійне, адже я не лише зуміла відібратися і вийти до півфіналу, а ще й зробити це саме на дистанції 400 метрів з бар’єрами. Довго бігала «гладку» 400-метрівку, але завжди хотіла виступати саме у бар’єрах. І тим цінніша для мене ця Олімпіада.
 
Я надзвичайно сильно хотіла показати ліпший результат у півфіналі. Розумію, що боротися за фінал було нелегко, але намагатися це робити завжди потрібно. І саме така боротьба може привести до особистого рекорду. Я з усіх сил прагнула показати максимум того, на що здатна. Але певні негаразди з самопочуттям не дозволили це зробити.
 
Ми з тренером обов’язково проаналізуємо мій виступ у Ріо, подивимося, що можна виправити, будемо вчитися перемагати неочікувані ситуації. А поки що хочу подякувати всім за підтримку. Знаю, що за мене вболівали дуже багато людей. Саме з вашою допомогою я зуміла втілити свою мрію у життя».