Авіакомпанія МАУ нагородила найкращих легкоатлетів і тренерів України

264
«Вже й мені захотілося стати спортсменкою», – зауважила представниця МАУ після жартів щодо напрямків, які нібито обирають українські спортсмени для відпочинку. Проте жарти жартами, а відтепер найкращі атлети і тренери України і справді зможуть літати більше, адже для них діятимуть спеціальні тарифи, згідно з умовами Преміум-карт МАУ.

 
8 вересня, на НСК “Олімпійський” авіакомпанія МАУ нагородили найкращих атлетів України Преміум-картами. Їх власниками стали 21 спортсмен і 10 тренерів. Крім спеціальних тарифів вони матимуть можливість понаднормового перевезення зареєстрованого багажу та ручної поклажі, очікування на рейс у бізнес-залі аеропорту, їм додатково нараховуватимуться бонусні милі за кожний переліт МАУ і вони зможуть користуватися всіма перевагами карт даного класу.
 
 
«Ми надзвичайно пишаємося кожним атлетом нашої збірної команди. Та робота, яку вони виконують зі своїми тренерами, заслуговує на повагу, – каже президент ФЛАУ Ігор Гоцул. – Федерація легкої атлетики України зі свого боку має зробити все для їхнього комфорту і підтримки. Саме тому ми з нашими офіційними партнерами, компанією МАУ, вирішили винагородити найкращих».