Сумщина дякує всім за допомогу Володимиру Голубничому!

216
Легкоатлетична спільнота Сумщини, Федерація легкої атлетики Сумської області щиро дякує всім, хто відгукнувся на заклик допомогти у скрутний час легенді світового спорту, дворазовому олімпійському чемпіону Володимиру Голубничому!
 
Завдяки вам вдалося зібрати понад більше 20 тис. грн., які вже передані родині Володимира Степановича на придбання ліків. Кожен ваш переказ дуже важливий для легендарного чемпіона, але окрему подяку за найвагомішу допомогу ФЛАСО виказує уславленому футболісту і тренеру Михайлові Івановичу Фоменку, керівництву Сумського НВО та СумБуду!
 
Також до справи, за окремим напрямом фінансування, долучилася Сумська міськрада, яка також виділила значні кошти на лікування Голубничого. Окрім цього, збір коштів вели і сумська спортивна громада, депутати обласної ради, різні спортивні організації та друзі Володимира Степановича.
 
Отже, ви вже вкотре доводите, що Україна багата на небайдужих людей, які готові допомогти у скрутну хвилину!
 
Нагадаємо, що наприкінці жовтня у Володимира Голубничого стався інсульт, він переніс курс інтенсивного лікування у реанімаційному відділенні. Зараз йому значно краще, стан стабільний, але про повне одужання говорити ще дуже зарано.
 
Будемо сподіватись на краще. Бажаємо Володимиру Степановичу якнайшвидшого повного відновлення і повернення додому!
Попередня статтяАнна Плотіцина та Олександр Паламарчук в ефірі «Жорсткої Атлетики» на Радіо СПОРТ
Наступна статтяПодвійні перемоги Кілярської і Матвійчука у Словаччині