Запущено сайт командного чемпіонату Європи-2017 у Ліллі

284
23-25 червня 2017 року Лілль (Франція) прийматиме Супер-лігу командного чемпіонату Європи з легкої атлетики. Відтепер знайомитися з усіма новинами турніру можна на його офіційному сайті.

 
Сайт командного чемпіонату Європи доступний двома мовами – англійською і французькою. Крім новин там можна буде знайти, зокрема, й інформацію про квитки, які вже надійшли у продаж.
 
Лілль приймав Кубок Європи у 1995 році. Саме під такою назвою раніше був відомий командний чемпіонат Європи. А у 2011-му у Ліллі відбувався юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики.
 
Загалом Франція приймала Кубок Європи п’ять разів. Крім Лілля він проходив у Ніцці (1975), Парижі (1999) і Аннесі (2002 і 2008).
 
Цього року участь у Супер-лізі командного чемпіонату Європи візьмуть збірні України, Білорусі, Чехії, Німеччини, Великої Британії, Греції, Італії, Польщі, Іспанії, Нідерландів і Франції. Участь Росії у турнірі поки що під питанням.
 
Для бажаючих стати частиною командного чемпіонату Європи є приємна новина, адже набір волонтерів триває до квітня 2017 року.