У Запоріжжі відбулися «Kids Athletics Games»

220
Минулими вихідними в Запоріжжі відбулося велике спортивне свято для школярів. 600 дітей стали учасниками соціального проекту KIDS Athletics GAMES для учнів молодших класів!
 
Національна програма «Kids Athletics Games» в місті пройшла під патронатом Запорізької міської Ради. У легкоатлетичному манежі ПАТ «Запоріжсталь» розгорнулася велика спортивна локація. Шкільні команди змагалися у спортивних естафетах та брали участь у розважальних та спортивних майстер-класах з фрістайлу та східних єдиноборств, інтерактивних конкурсах і вікторинах.
 
За результатами змагань перше місце здобула школа «Основа» Вознесенського району міста, друге – школа №103 Комунарського р-ну, третє – №4 Шевченківського.
 
У відкритті заходу взяли участь генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма та заступник міського голови Анатолій Пустоваров, які дали старт і побажали дітям перемоги в змаганнях.
 
«Дуже важливо, що діти займаються спортом. Запоріжжя стало другим містом, в якому проходять Дитячі ігри з легкої атлетики. Ми прийняли естафету у Одеси і протягом 2-х днів визначали найспортивнішу школу, яка поїде в Київ відстоювати честь нашого міста в фіналі. Громада кожного міста, влада повинні ставити здоров’я і майбутнє дітей в пріоритет. З боку комбінату «Запоріжсталь» ми ведемо роботу по створенню умов для занять спортом, залученню містян до здорового способу життя», – зазначив директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.
 
У проекті вже взяло участь більше 1500 дітей. Наступним містом, яке продовжить серію цю, стане Миколаїв. Проект охопить 24 міста і понад 20 000 школярів!
 
Соціальний проект «Kids Athletics Games» реалізується під патронатом Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України та Федерації легкої атлетики України.