Збірна України провела відкрите тренування перед від’їздом на чемпіонат Європи з кросу (ВІДЕО)

247
У ніч з 8 на 9 грудня збірна України у складі 25 атлетів і 12 офіційних осіб вирушила до Італії. Саме там, у Чіа, 11 грудня відбудеться чемпіонат Європи з кросу. Напередодні від’їзду команда і тренери поспілкувалися з журналістами і провели відкрите тренування.

 
Тренування дещо зіпсували дощ і вітер, але, як сказав один з тренерів: «Дощ у дорогу – завжди на щастя. Нехай і наша команда не буде винятком з цього правила».
 
Після тренування відбулося зібрання команди за участю спортсменів, їхніх тренерів, лікаря, масажиста, а також керівників команди – віце-президента ФЛАУ Івана Гешка, державного тренера збірної України з легкої атлетики В’ячеслава Тиртишника і головного тренера з видів витривалості Євгена Мазура.
 
На зібранні традиційно обговорювали організаційні питання, пов’язані з поїздкою на чемпіонат Європи з кросу. Не обійшли увагою і питання патріотичного виховання. З собою команда везе кілька національних прапорів, тож підтримка нашим спортсменам по дистанції має бути забезпечена.
 
«Це заключний офіційний міжнародний турнір у 2016-му. Цього року у нас були і успішні виступи, і не дуже. Я вам бажаю, щоб заключний виступ був мажорним і щоб ви привезли кілька нагород, – побажав спортсменам В’ячеслав Григорович. – Дуже радий, що з вами їде Іван Гешко. Це людина-легенда, видатний спортсмен. Він зможе вас стимулювати, допомогти і словом, і ділом. Тому покажіть себе якнайкраще і йому як новому президентові Федерації легкої атлетики України, і всій нашій країні і привезіть нагороди».