Ольга Земляк відкриє сезон «Різдвяними стартами»

219
Вийшовши до олімпійського фіналу з бігу на 400 метрів, Ольга Земляк вписала свою сторінку в історію українського спринту. Востаннє це вдавалося зробити Ользі Бризгіній ще 1992 року. Ставши сьомою, Земляк до того ж була найшвидшою серед європейок у Ріо-2016.

 
Відпочинок у Ольги вже закінчився, і вона готується до виступів у зимовому сезону.
 
«Зараз тренуємося в Україні, готуємося до зимового сезону. По всім показникам видно, що знаходжуся у хорошій кондиції, – розповідає Ольга Земляк. – Відсотків на 90 можу говорити про свої перші старти у 2017 році. Спочатку, 9 січня, бігтиму на «Різдвяних стартах» у Києві, а 21 січня виступлю у Франції. Після цього будемо дивитися, на які турніри їхати далі.
 
А от чемпіонат Європи у приміщенні, найімовірніше, пропускатиму. Він по датам співпадає з початком моєї підготовки до літнього сезону, а той обіцяє починатися рано і бути дуже напруженим. Тож взимку у мене заплановані лише одноденні міжнародні турніри і вже у перших числах березня маємо намір поїхати на збір у ПАР.
 
Щодо того, коли почнеться літній сезон, чітко сказати не можу. Але перший старт, напевно, буде у Шанхаії, оскільки там у програмі «Діамантової ліги» є 400 метрів. І якщо мене запросять (а я сподіваюся на це), то саме там і починатимемо».
Попередня статтяОбговорення проекту Концепції профілактики, запобігання застосуванню і розповсюдженню допінгу в легкій атлетиці
Наступна статтяВизначено найкращих легкоатлетів та тренерів 2016 року!