Марина Килипко – у трійці найкращих на змаганнях серії Perche Elite Tour Premium

306
Рекордсменка України зі стрибків з жердиною Марина Килипко замкнула трійку призерів на змаганнях серії Perche Elite Tour Premium, які 28 січня приймав Руан.

 
У Франції Килипко, як і німкеня Анніка Ролофф, з першої спроби подолала 4,40 м, проте стати другою їй завадила похибка на попередній висоті. 4,30 підкорилися Марині з другої спроби. Українка також намагалася перелетіти 4,50 м, але на початку сезону їй цього зробити не вдалося.
 
Перемогла американка Сенді Морріс (4,57 м).
 
***
 
Надзвичайно цікавою обіцяла стати боротьба серед чоловіків, адже у секторі зійшлися олімпійський чемпіон і срібний призер Ріо-2016 бразилець Тіаго Браз Да Сілва і француз Рено Лавіллені. А компанію їм склали чемпіони світу різних років у приміщенні і просто неба грек Констадінос Філіппідіс і канадієць Шон Барбер, а також лідер сезону у світі поляк Пьотр Лисек.
 
Переможцем у цій надзвичайно сильній компанії став Да Сілва. Подолавши 5,86 м, він тричі намагався підкорити 5,94, проте цього разу невдало. Філіппідіс завершив змагання другим (5,70 м). Лише за спробами йому поступився француз Кевін Менальдо. Барбер став п’ятим (5,50 м). Такий же результат, але показаний з третьої спроби, і у Лавіллені; він сьомий. Лисек не зміг подолати стартові для себе 5,50 м.
Попередня статтяВстановлено нове найвище світове досягнення з бігу на 600 метрів у приміщенні
Наступна статтяДві українки – серед призерів змагань у Стокгольмі