Нагороди знайшли своїх героїв!

230
У Запоріжжі під час урочистої церемонії відкриття командного чемпіонату України відбулося нагородження найкращих вітчизняних легкоатлетичних фахівців та атлетів.
 
Президент ФЛАУ Ігор Гоцул від імені керівництва Європейської атлетики вручив тренерські нагороди ЄА заслуженому тренеру України Анатолію Орнанджи та наставниці переможниці юнацького чемпіонату Європи Аліни Шух – Майї Шух. Сама Аліна Шух отримала відзнаку ФЛАУ як найкраща молода легкоатлетка України 2016 року. Нагадаємо, в той же день, вже після цих урочистостей, Аліна встановила у п’ятиборстві новий світовий юніорський рекорд.
 
 
 
 
Також напередодні було відзначено ще одного члена нашої легкоатлетичної родини. Член президії ФЛА Хмельниччини, перший заступник голови відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області, марафонець-ветеран та постійний автор видань «Подільські вісті» та «Проскурів» Віктор Флентін став переможцем Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії (категорія фотографи-аматори), а також посів третє місце у конкурсі НОК України в номінації «Найкращий спортивний журналіст 2016 року».
 
 
Фото Олесі Ковальчук, Павла Маменка та прес-служби НОК України
Попередня статтяКалендар змагань на 30 січня – 5 лютого
Наступна статтяПідсумки візиту Володимира Рудюка та Івана Гешка до Одеси та Хмельниччини