Декларація про неприйнятність допінгу

190
За ініціативи президента Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула та віце-президента ФЛАУ і голови Комісії юридичних проваджень ФЛАУ Фіделя Тимченка 2 лютого 2017 року відбулися збори тренерської ради Федерації.
 
Присутні обговорили питання антидопінгової діяльності в українські легкій атлетиці та зійшлися на думці про необхідність декларування своєї позиції з цього питання. В результаті обговорення, яке тривало декілька годин, було розроблено та затверджено текст Декларації про неприйнятність допінгу.
 
Тренерський склад закликав усіх тренерів, суддів, лікарів, масажистів та інших фахівців, які беруть участь у підготовці спортсменів, приєднатися до цієї Декларації.
 
Зробити це можна у будь-який спосіб:
·         Власноруч поставити свій підпис під Декларацією.
·         Роздрукувати Декларацію, поставити на ній свій підпис та надіслати поштою до офісу ФЛАУ за адресою 02140 м. Київ, вул. Бориса Гмирі буд. 2, під’їзд №1, 17 поверх).
·         Відсканувати Декларацію, попередньо поставивши на ній свій підпис, та надіслати електронною пошту до офісу ФЛАУ за адресою office@flau.org.ua.
·         Надіслати свої дані і згоду на підписання Декларації електронною пошту до офісу ФЛАУ за адресою office@flau.org.ua.
 
У випадках надсилання електронної версії підпису, ваші дані будуть внесені в рядок підпису, та ви в будь-який момент зможете особисто поставити напроти підпис напроти свого прізвища.
 
Зробити це буде не складно, оскільки оригінал Декларації буде направлено по черзі в усі територіальні федерації легкої атлетики України, також Декларація завжди буде присутня на головних національних стартах та учбово-тренувальних зборах національної збірної команди України з легкої атлетики.
 
Закликаємо усіх приєднатися до Декларації про неприйнятність допінгу!
 
На даний момент свої підписи під Декларацією вже поставили:
 
Президент ФЛАУ Ігор Гоцул
Віце-президент ФЛАУ, голова комісії юридичних проваджень ФЛАУ Фідель Тимченко
Державний тренер Мінмолодьспорту з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник
Головний тренер збірної України з легкої атлетики (метання) Максим Островський
Головний тренер збірної України з легкої атлетики (витривалість) Сергій Романчук
Старший тренер збірної України з легкої атлетики (витривалість) Юрій Рикалов
Інші особи, з повним переліком яких ви можете ознайомитися за ЦИМ посиланням (список постійно оновлюється).
Попередня статтяАліна Шух і Серена Вільямс – серед номінантів на звання найкращої спортсменки січня!
Наступна статтяФантастична перемога Аліни Шух у Таллінні