Богдан Бондаренко та Наталя Прищепа – серед претендентів на звання «Найкращий спортсмен року»-2016

212
Зовсім скоро НОК України спільно з Міністерством молоді та спорту України проводитиме 11-ту Всеукраїнську церемонію «Герої спортивного року».
 
«Герої спортивного року» – це національний спортивний «Оскар», покликаний визначити та нагородити найкращих спортсменів, тренерів, команди, фахівців з усіх видів спорту. Обирає найкращих, шляхом таємного голосування, – Українська Академія спорту, до якої входять легенди спорту, які вже завершили свої активні виступи, але назавжди залишили визначний слід в олімпійській історії.
 
Але є одна номінація – «Народний вибір», де переможця обиратимуть уболівальники та прихильники спорту. Тож саме від їхнього голосу буде залежати, хто стане найкращими спортсменом і найкращою спортсменкою 2016 року.
 
Цього року серед претендентів на перемогу є два представники Королеви спорту – бронзовий призер Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко та чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів Наталя Прищепа.
 
Закликаємо вас проголосувати за наших зіркових легкоатлетів! Зробити це можна на офіційному сайті НОК України (www.noc-ukr.org) та у групах НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережах: «Вконтакте» (https://vk.com/olympicua), «Facebook» (https://www.facebook.com/olympicua) та «Google+» (https://plus.google.com/+OlympicUA).
 
За підсумками народного голосування і буде названо імена переможців, які будуть оголошені безпосередньо під час самої церемонії «Герої спортивного року» навесні цього року.
 
Голосування триває з 6 по 15 лютого включно.