Альона Шамотіна: «На чемпіонаті Європи U23 треба метати в межах 70-ти метрів»

243
Бронзовий призер Кубка Європи з метання молота (U23) Альона Шамотіна прокоментувала свій виступ в Іспанії журналістам «Жорсткої атлетики».

 
Альоно, найперше, провокаційне запитання, порівняй бронзу Кубку Європи і золото чемпіонату світу в Юджині серед юніорів.
 
Авжеж для спортсмена будь-яка медаль важлива, але все-таки золото юніорського чемпіонат світу для мене більш цінна. Навіть якщо судити по результату – я не дуже задоволена своїм виступом, хоча медаль є, але я зовсім незадоволена. І в підготовці, і навіть на тренуваннях перед змаганнями все вказувало на те, що результат мав бути вище, і взагалі я планувала виграти цей Кубок. Зараз буду налаштовуватися вже на літо, попереду чемпіонат Європи U23, а там треба метати вже в межах 70-ти метрів.
 
В цьому сезоні ви вже показали результат, що всього на 2 сантиметри поступається особистому (PB 68.96), що ж на вашу думку завадило показати високий результат на Кубку?
 
Будемо з тренером вивчати помилки, аналізувати технічні моменти, але мені здається, що я психологічно не вірно підійшла до змагань. Я знала, що можу, і сильно хотіла це показати, це мене і погубило.
 
Альоно, які найближчі плани, відпочинок чи одразу збори, тренування?
 
Зараз одразу їду додому, де починаємо підготовку до чемпіонату України. А на збори я не виїжджаю, тренуюся вдома під керівництвом свого тренера.
Фото і коментар (с) «Жорстка атлетика»
Попередня статтяВітаємо президента ФЛАУ Ігоря Гоцула з днем народження!
Наступна статтяТетяні Бураковій – 65!