Відбулися фінальні змагання «Дитяча легка атлетика ІААФ» Харківської області

235
19 травня у Харкові на спортивному майданчику в Фельдман Екопарку відбулися фінальні змагання «Дитячої легкої атлетики ІААФ» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.
 
Фінальним змаганням передували відбіркові в багатьох школах області серед учнів 5-6 класів. Вони проходи під гаслом «Стань у ряди Олімпійців» і зібрали 415 команд та понад 5000 учасників.
 
Перемогу святкувала команда учнів Куп’янської загальноосвітньої школи №1 Куп’янської міської ради, другими були учні Чемужівської ЗОШ Зміївського району, трете місце зайняли учні Харківської загальноосвітньої школи № 72. Кожен юний атлет фінальної частини отримав сертифікат «Ти зміг підкорити свою Олімпійську вершину!» учасника змагань OlympicLab та «Дитячої легкої атлетики ІААФ» та подарунки від Харківського відділення НОК України та ФЛА Харківської області.
 
 
Представники Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана» вручили командам переможцям цінні призи. Також всіх учасників змагань пригостили смачною кашею, а аніматори провели цікаву екскурсію з розповіддю про поведінку тварин та утримання їх в зоопарку.
Попередня статтяПеремоги у Дебрецені і призовий фініш у Тюбінгені
Наступна статтяЮлія Чумаченко та Юрій Кримаренко виграли Меморіал Ковпака-2017