У Дніпрі урочисто відкрили реконструйований стадіон «Трудові резерви»!

204
Нарешті здійснилася мрія легкоатлетів Дніпропетровщини. У Дніпрі після тривалої реконструкції урочисто відкрили першу сучасну легкоатлетичну арену в області – «Трудові резерви».
 
Певно, останній рік представники легкоатлетичної спільноти регіону – представники обласної та міської федерацій легкої атлетики – буквально жили на цьому стадіоні. Слідкували за дотриманням стандартів при вкладанні покриття. Потім – облаштовували сектори. І ось, 5 червня відбулося урочисте відкриття нової домівки дніпровської Королеви спорту.
 
На «Трудових резервах» є все, що необхідно для повноцінних легкоатлетичних тренувань та змагань: 8 бігових доріжок по колу, сектори для метань та стрибків, відповідне обладнання. І вже за декілька днів все це витримає перший іспит. 9-10 червня арена прийме свій перший легкоатлетичний старт – турнір на призи чемпіонів та призерів Олімпійських ігор «Олімпійське сузір’я Придніпров’я». Дніпряни запрошують усіх колег та друзів розділити з ними це свято!
 
Попередня статтяВиконком ФЛАУ дозволив не виступати на командному чемпіонаті України трьом кандидаткам до збірної України
Наступна статтяЛегкоатлетичний вік-енд: перемоги і лондонські нормативи українців