Оксана Окунєва: «Хотілося б і у Лондоні пристойний результат показати, вибороти нарешті медаль»

255
Оксана Окунєва перемогла зі стрибків у висоту на чемпіонаті України з найкращим результатом нинішнього сезону (1,97 м) і максимально наблизилася до позначки 2,00 метри. Її третя спроба на цій висоті була максимально близькою до успіху.

 
Після виступу Окунєва поспілкувалася з Оленою Садовник, журналістом «Високого замку».
 
– Мені подобається стрибати у Кропивницькому. Так само, як і в Луцьку. На цих аренах різне покриття, та в будь-якому разі якісне. Не те, що в Миколаєві, де ми тренуємося на сухій гумі, яка залишилася ще з радянських часів. Це жорстке покриття, яке мало чим відрізняється від асфальту. Не в останню чергу через це у мене болять ахіли. Та виходу у нас немає: натягуємо наколінники та інші запобіжні штучки і йдемо працювати. А після тренувань намагаємося добре відновлюватися, – розповідає Оксана.
 
Я на повну відпрацьовувала кожен стрибок. У мене є певні проблеми з технікою: від звичної переходжу до нової, і не завжди вдається усе. Та на цьому чемпіонаті я добре почувалася, до того ж тренер підтримував мене, тому і результат відповідний. Хотілося б і у Лондоні пристойний результат показати. Вибороти нарешті медаль.
 
Коментар Оксани Окунєвої також читайте на сайтах «Жорстка атлетика» та XSPORT.ua.