Літні канікули в поєднанні з «Дитячою легкою атлетикою» на Івано-Франківщині

232
В оздоровчому комплексі ПЗОВ «Лімниця», що розташований поблизу села Вістова Івано-Франківської області, 16 серпня відбулися «Малі Олімпійські ігри» серед дітей усіх шести загонів.
 
Команди, по 12 дітей в кожній, змагались у чотирьох різноманітних естафетах з бігу на швидкість, бар’єрного бігу, комплексної естафети та метання м’яча на дальність. За підсумками безкомпромісних спортивних баталій перемогу здобули хлопчаки та дівчата з загону «Амур». Другою стала «Спарта», третім – «Ураган».
 
Переможці та призери отримали грамоти і медалі, а усі команди ще й нагороджені пам’ятними вимпелами та дипломами. Доречно зазначити, що в цьому таборі відпочинку перебувають не лише діти з Івано-Франківська та області, а також з м. Попасна (Луганська область), котрі залюбки брали участь у змаганнях.
 
Організаторами змагань виступили Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківський міський центр «Спорт для всіх» та Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області.
Попередня статтяРозпочато реконструкцію стадіону в Івано-Франківську
Наступна статтяВизначено шістку нових членів Комісії атлетів ІААФ