8-й Київський півмарафон IAAF Bronze Label відбудеться 22 квітня

238
Організатори 8-го Київського півмарафону, компанія Run Ukraine, оголосили дату проведення цього міжнародного бігового заходу. Він відбудеться 22 квітня 2018 року.
 
Нагадаємо, Київський півмарафон став першим біговим заходом в Україні, що отримав статус IAAF BRONZE LABEL від Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій. Це є свідченням високого рівня організації та відповідності до світових стандартів. На сьогодні у світі лише 32 бігові події мають BRONZE LABEL, серед яких відомі міжнародні забіги EA7 Emporio Armani Milano Marathon, PZU Warszawa Marathon, Zurich marathon. На пострадянському просторі цей статус досі мали лише два заходи – Minsk Half Marathon та Lattelecom Riga Marathon.
 
– Наступного року ми плануємо зібрати на старті понад 12 тисяч учасників, – коментує генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький. – Реєстрацію на 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon буде відкрито у листопаді на сайті kyivhalfmarathon.org. Традиційно на подію ми запрошуємо усіх любителів бігу. Окрім того, у її рамках плануємо провести чемпіонат України з півмарафону, як це було у 2017 році. Для нас та міста ця подія стала традицією, що розвиває не лише бігову культуру у країні, а й спортивний туризм, адже серед наших учасників чимало іноземців. В 2017 році ми зібрали бігунів із 43 країн. Завдяки таким заходам Київ стає більш привабливим для туристів, які віддають перевагу активному відпочинку.

 
Nova Poshta Kyiv Half Marathon – це перший етап бігової ліги Run Ukraine Running League, що об’єднує п’ять бігових змагань у чотирьох містах України: Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. Ліга орієнтована на любителів бігу, серед яких, по завершенню останнього етапу, визначать переможців серед чоловіків та жінок. Головний приз Run Ukraine Running League 2017 – участь у престижному Празькому марафоні.
Попередня статтяВизначено шістку нових членів Комісії атлетів ІААФ
Наступна статтяУ Харкові відбувся традиційний марафон «Визволення»