Ірина Геращенко: «Нарешті зрозуміла дві свої найбільші помилки»

233
На Всесвітній Універсіаді в Тайбеї у жіночих стрибках у висоту українки зайняли дві найвищі сходинки п’єдесталу пошани. Оксана Окунєва – першу, Ірина Геращенко – другу.
 
– Своїм виступом задоволена, – розповідає Ірина Геращенко. – Була впевнена в стрибках, в спробах, загалом в секторі. Не так як інколи буває, розхлябано. Єдине, чим не задоволена – можливо, на 1 м 94 см треба було трошки більше зусиль прикласти. Чесно кажучи, я лише зараз, в кінці сезону зрозуміла дві свої самі великі помилки. Не хочу їх зараз озвучувати. Бо можу не виправити, а потім всі будуть на цьому акцентувати увагу (сміється). Але буду дуже сильно старатися. Тренер, Ірина Григорівна Пустовойт, мені це говорила, пояснювала. І лише таким методом спроб і помилок я їх зрозуміла.
 
– Саму ці помилки не дозволили вам реалізуватися на чемпіонаті світу?
 
– Ні, не вони. У мене був дуже важкий сезон. З певних причин мені не вистачило технічних, стрибкових тренувань. Ось це і завадило. Я не впевнено себе відчувала у секторі під час розбігу. Ніби все було добре, але для гарного виступу було не достатньо.
 
– Старти цього сезону у вас ще будуть?
 
– Вже все, відпочивати, тренер нам дав місяць відпочинку. А в жовтні вже з новими силами на новий збір.
 
Попередня статтяОлена Колесниченко: «Це мій найвдаліший сезон в кар’єрі»
Наступна статтяЮлія Левченко – друга у фіналі «Діамантової ліги»