Медалісти Олімпійського фестивалю та їх тренери отримуватимуть стипендії НОК

213
Таке рішення було прийнято під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України, що відбулось під головуванням президента НОК Сергія Бубки.
 
З XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю (ЄЮОФ), що в липні-2017 проходив в угорському Дьорі, наші спортсмени повернулись з 8 нагородами, де 3 – найвищого ґатунку, 4 – срібного і 1 – бронзового. Зокрема, п’ять цих медалей на рахунку легкоатлетів: золото – Михайло Кохан (молот), Олексій Кирилін (диск), Ярослава Магучіх (висота); срібло – Валерія Іваненко (молот), Денис Баранов (400 м).
 
Протягом року, починаючи з 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 року медалісти та їх наставники отримуватимуть стипендії.
 
«Дуже важливо на цьому етапі підтримати перспективну молодь, на яку ми розраховуємо і сподіваємось побачити через певний час на олімпійському п’єдесталі», – наголосив Сергій Бубка.
 
Подібна ініціатива Національного олімпійського комітету діє з 2010 року. НОК виплачує стипендії усім чемпіонам і призерам ЄЮОФ та Юнацьких Олімпійських ігор, а також їх тренерам.
Попередня статтяВересневі рішення Виконкому ФЛАУ
Наступна статтяВітаємо з днем народження Романа Щуренка!