В Запоріжжі «Різдвяними стартами» завершили легкоатлетичний рік

255
Стало вже доброю традицією наприкінці року в Запоріжжі проводити змагання з легкої атлетики «Різдвяні старти». Цей рік не став винятком, і 24 грудня в манежі «Мотор Січ» пройшла відкрита першість СДЮШОР «Металург» «Різдвяні Старти».
 
Відкривала змагання начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Власова. Наталія Федорівна підбила підсумки спортивного 2017 року, зазначивши, що легка атлетика, не зважаючи на всі складнощі, посіла друге місце в області серед усіх олімпійських видів спорту, та побажала юним атлетам впевнено крокувати до поставленої цілі. Привітала майбутніх олімпійців і учасниця двох Олімпіад, майстер спорту міжнародного класу, рекордсменка України з метання спису Ганна Гацько-Федусова, побажавши спортсменам  особистих рекордів та нових перемог.
 
В змаганнях взяло участь понад 200 атлетів, які виборювали перемоги в 13 видах. Серед переможців слід відзначити результати вихованців СДЮШОР «Металург»  Анни Глигало (600 м – 1.41,3) та Андрія Васильєва (60 м – 6,9).
 
Наступні змагання в Запоріжжі відбудуться вже 13 січня 2018 року.
Попередня статтяВладислав Мазур: «Думали, що на зборі в Анталії буде добре, але щоб настільки!..»
Наступна статтяЗолотий дубль Сергія Крука на «Новорічному дні стрибуна»