Новорічні старти і подарунки іванофранківців

230
25-26 грудня у легкоатлетичному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбувся Новорічний чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики у приміщенні.
 
Під час змагань, організаторами яких виступили ФЛА Івано-Франківщини, Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради та обласне відділення НОК України, і партнерами яких стали мережа «23 ресторани» та компанія «UTeam», було розіграно 23 комплекти нагород у 13 видах легкоатлетичної програми. За них боролося понад 130 атлетів, які представляли ДЮСШ області, ФСТ, ВНЗ та інші спортивні установи, а також окремі спортсмени з Львівської області, вихованці Буської ДЮСШ.
 
Організатори відзначили пам’ятними кубками окремих атлетів за високі спортивні досягнення, зокрема переможців з бігу на 60 метрів у чоловіків Жілдаса Бахі Гея та з ходьби на 3000 метрів у жінок Юлію Сологуб. Переможці та призери змагань у індивідуальних видах програми нагороджені грамотами, медалями та солодощами. Також відділення НОК вручило переможцям змагань подарункові пакети, тренерам – календарі на наступний рік та спортивну літературу. Нагородження призерів змагань проводили відомі прикарпатські фахівці, Заслужені тренери України з легкої атлетики, майстри спорту України.
Попередня статтяДар’я Діханова та Роман Войцешук – найкращі на турнірі багатоборців на призи Авілова
Наступна стаття600 учасників львівського Фестивалю бігу