Івано-франківських легкоатлетів відзначили на обласному рівні

260
27 грудня в Івано-Франківську відбулося нагородження кращих спортсменів області за підсумками 2017 року.
 
На нагородження крім голови Івано-Франківської ОДА та обласної ради завітав прикарпатський олімпієць, директор департаменту Олімпійських видів Міністерства молоді та спорту України, Роман Вірастюк. Він побажав тренерам і спортсменам рік без травм і сказав, що завжди буде підтримувати своїх земляків.
 
Спортсменам вручили грамоти обласної ради та грошові винагороди у розмірі 3 000, 5 000, 7 000, 10 000, 15 000, 18 000 гривень. Зокрема, за рішенням колегії спорту ІФ ОДА та спільного розпорядження голови ОДА і обласної ради, Ярослав Маланюк тренер-викладач Івано-Франківської ОДЮСШ та його вихованець майстер спорту України з метання молоту Михайло Гаврилюк отримали сертифікат на одноразову грошову премію за високі досягнення в спорті за підсумками 2017 року.
Також колегія спорту ОДА затвердила щомісячні премії в розмірі 550 грн впродовж 2018 року наступним юнакам і дівчатам переможцям юнацьких чемпіонатів України з легкої атлетики:
  • Косів Валентина ( метання молота);
  • Тур Максим (легкоатлетичне двоборство);
  • Шинкар Тарас (800 м);
  • Харащук Тетяна (200 м, 400м);
  • Фарзуллаєв Назар (метання молота).

 

Також під час урочистостей було зроблено наголос на тому, що наступного року у місті почнуться роботи з будівництва легкоатлетичного манежу. А значить будуть передумови для ще більш успішних виступів місцевих атлетів.