Чемпіонат України-2018 у приміщенні має стати найкращим в історії нашої легкої атлетики!

246
У Сумах в офісі Східного Центру олімпійської підготовки з легкої атлетики, а також безпосередньо в манежі СумДУ пройшла робоча нарада оргкомітету чемпіонату України у приміщенні, який відбудеться у місті 9-11 лютого і стане вирішальним етапом відбору на чемпіонат світу у приміщенні (Бірмінгем, Велика Британія, 1-4 березня).
 
У нараді взяли участь представники керівництва Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Сумської області, міської та обласної влади, Сумського державного Університету, телевізійної компанії UA:Суми, а також спортивної маркетингової агенції «Podium-SMG».
 
Як зробити майбутній чемпіонат України найкращим в історії вітчизняної атлетики – саме цьому питанню була присвячена дана зустріч. Впродовж п’яти годин присутні обговорили багато пунктів порядку денного, кожен з яких є складовою у вирішенні поставленої мети. Зокрема, проживання атлетів, тренерів, суддів, інших офіційних осіб, а також представників іноземних делегацій (за попередньою інформацією, в чемпіонаті України у приміщенні візьмуть участь атлети з близько п’яти держав); трансфер учасників на арену від місць проживання; робота зі спонсорами.
 
 
Особливу увагу учасники засідання приділили промоції головних національних змагань зимового легкоатлетичного сезону: видам реклами у місті та області – білборди, буклети в торгівельних центрах, ролики на телебаченні, анонси на радіо, інше. Також було розглянуте питання покращення якості прямої телевізійної трансляції, яку планується провести на одному з національних спортивних каналів, на обласних телеканалах (і не лише Сумщини), а також в інтернеті. А ще для глядачів, які прийдуть 9-11 лютого в легкоатлетичний манеж СумДУ, окрім безпосередньо змагань найкращих атлетів країни, готується багато цікавих розважальних заходів.