ТОП-результати першого дня командного чемпіонату України

228
27 січня в Сумах в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету стартував один з основних стартів зимового сезону нашого виду спорту – командний чемпіонат України у приміщенні.
 
В перший день змагань особливо порадували представниці стрибкових дисциплін. У довжині киянка Христина Гришутіна в останній спробі здійснила стрибок на 6 м 60 см, що підтвердило не лише її перемогу у цих змаганнях, але й стало другим результатом сезону у світі. Марина Бех з Хмельниччини фінішувала тут другою – її єдина результативна спроба була на 6.40.
 
У стрибках з жердиною реноме найкращої українки у цій дисципліні вкотре підтвердила харків’янка Марина Килипко. Їй з першої спроби підкорилися 4.50, які гарантували перемогу. А от рекорд України для приміщень – 4.62 – поки що встояв.
 
У змаганнях чоловіків відзначимо протистояння в секторі для штовхання ядра. Поки що не за якістю результатів, але за їхньою щільністю. А конкуренція, як відомо, породжує якість. Так от, переміг тут вінничанин Роман Кокошко – 18.12, другим став місцевий атлет Ігор Мусієнко (18.11), а третім – броварчанин Микола Багач (18.04). Між першим та третім місцем – усього 8 сантиметрів!!!
 
У другий день змагань також очікуємо на цікаві протистояння. У потрійному стрибку зійдуться Руслана Цихоцька, яка останнім часом тренується в США, та бронзова олімпійська медалістка Ольга Саладуха. Не менш інтригуючими обіцяють бути вирішальні забіги у жінок на 400 метрів (серед учасниць – Анна Рижикова, Олена Колесниченко, Катерина Климюк, Тетяна Мельник) та 800 метрів (Олена Жушман, Орися Дем’янюк, Тетяна Петлюк, Лілія Лобанова).
Попередня статтяІрина Геращенко перемагає в Остраві з рекордом змагань
Наступна статтяВітаємо з Днем народження Василя Архипенка та Леоніда Литвиненка!