Вийшли з друку нові статистичні довідники ФЛАУ

243
До чемпіонату України-2018 у приміщенні вийшли з друку два статистичних довідники: традиційний збірник «Статистика 2017» та нове видання про історію вітчизняних змагань – «Національні змагання з легкої атлетики України у приміщенні». Довідники підготували статистики Іван Качківський та Сергій Баранов.

 
 
Інформація в довіднику «Статистика 2017» зібрана на 596 сторінках, вісім з яких – кольорові фото. Понад 700 детальних переліків результатів, показаних атлетами як на відкритих аренах, так і в приміщеннях, розбито за віковими категоріями: дорослі, молодь, юніори, юнаки до 18 та до 16 років.
 
 
Також в довіднику міститься інформація про національні рекорди, встановлені українськими атлетами впродовж року, таблиця нагород, здобутих українцями на великих міжнародних стартах 2017 року. Представлені у збірнику і рейтинги з 12-, 24- ти 48-годинного бігу, складені Валентином Іоновим та Дмитром Вєтровим.
 
«Національні змагання з легкої атлетики України у приміщенні» – довідник зі статистичними відомостями про історію проведення вітчизняних змагань у приміщенні. Там ви знайдете інформацію про кількість учасників, завойованих медалей, призерів змагань, тощо. Дані систематизовано по змаганнях, проведених з 2005 року.
 
 
Тираж видань «Статистика 2017» – 100 примірників, «Національні змагання з легкої атлетики України у приміщенні» – 50. Бажаючі придбати друкований варіант, можуть оформити замовлення на сайті http://www.ikbooks.com.ua