Навчання спортивному маркетингу в Сеульському Університеті

223
Шановні президенти ТФЛА! За запрошенням Сеульського національного університету (СНО) щодо програми «Dream Together Master», НОК України збирає заявки атлетів, які бажають отримати знання та навички зі спортивного маркетингу для подальшої роботи.
 
Ця програма підтримується Міністерством культури, спорту та туризму Кореї (MCST) та Фондом сприяння спорту Кореї (KSPO) і відділом розвитку талантів у галузі глобального управління спортом в Сеульському національному університеті (СНО) з використанням національних фондів спортивних акцій Кореї.
 
Освіта безкоштовна.
 
Зверніть будь ласка увагу на перелік документів, які потрібно буде подати на розгляд. Посилання на перелік документів та іншу додаткову інформацію – див. нижче.
 
Обов’язково знання англійської мови та наявність підтверджуючого документа про отримання атестації.
 
Всі оригінали документів повинні бути переведено та завірено у нотаріуса.
 
Також нижче ви знайдете таблицю для заповнення. Обов’язково в мотиваційному листі напишіть про Вашу мотивацію щодо участі у програмі та плани щодо перспективи застосування набутих знань (бажаною є мотивація застосувати набуті знання в рамках роботи у Виконавчій дирекції НОК України).
 
Подати заявку-кандидата потрібно до 28 лютого 2018 року на електрону пошту Яценко Олени Миколаївни: lena@noc-ukr.org; телефон: 379-12-87.