До уваги ЗМІ! Акредитація на чемпіонат Європи-2018 з легкої атлетики

349
Фото (с)Валерій Білокрил
ЕА розпочала акредитацію ЗМІ на чемпіонат Європи з легкої атлетики (7-12 серпня 2018 року, Берлін, Німеччина). Даний вид акредитації розповсюджується на професійних журналістів і фотографів, які представляють друковані й Інтернет ЗМІ, та представників ТБ і радіо, які не володіють правами на трансляцію.

 
Процес акредитації цього року включатиме перевірку персональних даних, яка буде обов’язковою для всіх бажаючих працювати на чемпіонаті представників медіа. З цією метою було створено два документи: «Заява на згоду» (Declaration of Consent) і «Захист персональних даних та інформації» (Data Protection Information).
 
Згідно з Берлінським законодавством, перевірка персональних даних можлива за умови заповнення і підписання особою відповідної заяви. Кожна особа, яка реєструється задля отримання акредитації на чемпіонат Європи-2018 з легкої атлетики,  повинна буде надіслати в акредитаційний відділ місцевого організаційного комітету Берліну-2018 (електронна адреса: accreditation@berlin2018.info) копію підписаного документу (Declaration of Consent). Зробити це потрібно до завершення процесу акредитації15 червня 2018 року.
 
У документі Data Protection Information вказані критерії, згідно з якими буде проводитися перевірка безпеки. У разі, якщо берлінські органи влади схвалять перевірку даних, ваш статус акредитації буде підтверджений через email. У разі виникнення питань відповідальні за перевірку персональних даних органи і місцевий організаційний комітет сконтактують з вами для того, щоб обговорити подальшу процедуру.
 
Відповідний документ для перевірки персональних даних буде доступний для завантаження у реєстраційній формі. Щоб почати процес реєстрації, натисніть ТУТ.
 
Кінцевий термін для бронювання номеру в офіційному медіа-готелі30 квітня 2018 року. Доступ до цієї інформації буде за тим же лінком, що й реєстрація для акредитації.
 
У разі виникнення питань, звертається за електронною адресою media@flau.org.ua (Ольга Ніколаєнко, прес-секретар ФЛАУ) або безпосередньо до місцевого організаційного комітету Берліну-2018 за вказаною вище електронною адресою.
 
Нагадаємо, що цього року вперше буде проведений мультиспортивний чемпіонат Європи (2012 серпня). Чемпіонат Європи з легкої атлетики буде його частиною.
 
Чемпіонат Європи з семи видів спорту прийматимуть два міста – Берлін (легка атлетика) і Глазго. Акредитація для ЗМІ на Глазго-2018 буде відкрита 22 березня на порталі www.glasgow2018.com.