Марина Бех виграла Гран-прі «Стрибки під музику»

231
4 травня в Ужгороді відбулися традиційні змагання зі стрибків у довжину – Гран-прі «Стрибки під музику – LONG JUMP & MUSIC» на призи екс-рекордсмена світу, учасника п’яти Олімпіад Ігоря Тер-Ованесяна.
 
Цього року підкорювати п’єдестал приїхали найкращі спортсменки з України та Угорщини. Зокрема Україну представляли призери міжнародних та престижних світових змагань з Ужгорода, Нікополя, Харкова, Дніпра, Черкас, Хмельницького, Запоріжжя та Київщини. А почесним гостем змагань став Президент Федерації легкої атлетики Вірменії, Заслужений майстер спорту СРСР, рекордсмен Європи у стрибках у довжину, багаторазовий чемпіон Європи, призер чемпіонату світу Роберт Емміян.
 
Спортивне полотно розгорнули безпосередньо на березі річки Уж. Учасниці Гран-прі стрибали у довжину у супроводі своїх улюблених музичних треків. Тут же зібралися вболівальники і любителі активного дозвілля. У підсумку перемогу здобула представниця Хмельницького Марина Бех, чий «золотий» результат склав 6 м 49 см. Другою стала Анастасія Черемісіна з Київщини (6.01), третьою – черкащанка Анастасія Нікітіна (5.85).
Попередня статтяУкраїно-голландська «Миколаївська миля»
Наступна статтяСклад юніорської збірної України на матчеву зустріч в Ізраїлі