Півмарафон у Новій Каховці виграли Михайло Богданов та Тетяна Біловол

229
6 травня у Новій Каховці відбувся другий «Південний півмарафон».
 
Започаткований торік, легкоатлетичний пробіг нині перетворився на грандіозне щорічне спортивне свято, яке цього разу об’єднало понад 400 учасників з різних міст України, а також велику кількість глядачів, вболівальників, небайдужих до спорту людей. Окремо варто підкреслити: участь у заході взяло більш ніж 125 діток, яких підтримували батьки, родичі, друзі, глядачі. Дистанцію 350 м подолали навіть малюки, яким ще не виповнилося 6 рочків!
 
На відстані 5 км свої сили перевірили майже 100 учасників. До участі в забігу на цю дистанцію допускалися особи, які досягли на момент старту 15 років. Найстаршими учасниками сталижителька Херсона Ольга Бевзюк (1941 р.н.) та новокаховчанин Петро Самаренко (1947 р. н.). А перемогу тут святкували Вадим Рогозовський з Київщини (16 хв. 08 сек) та Тетяна Кравченко (с. Олешки) – 19.50.
 
На основній дистанції свої сили перевірилиблизько сотні учасників. Усіх, хто подолав омріяну позначку «фініш», одразу ж нагороджували медалями. «Золоті» дісталися киянину Михайлу Богданову (1:09.21) та одеситці Тетяні Біловол (1:29.19). Призерам та переможцям на дистанції 5 км та у півмарафоні на сцені також вручили дипломи, медалі, грошові нагороди та заохочувальні призи від спонсорів.