Бажаючим працювати у Комісії атлетів ФЛАУ! Заключні дні прийому заявок

265
18-21 липня 2018 року під час чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку відбудуться вибори у Комісію атлетів ФЛАУ. Проголосувати за обраних кандидатів зможуть усі атлети-учасники чемпіонату, а також атлети-члени ФЛАУ, які приїдуть на змагання у якості гостей.
Новообрана, як і діюча Комісія атлетів ФЛАУ, складатиметься з 11 осіб. Члени Комісії атлетів НОК України Наталія Добринська, Ольга Саладуха, Олена Говорова й Олександр Крикун входять до Комісії атлетів ФЛАУ автоматично. Ще сімох членів Комісії атлетів ФЛАУ обиратимуть шляхом таємного голосування на чемпіонаті України-2018.
 
Атлети, які бажають вступити до Комісії атлетів ФЛАУ, повинні надіслати свої фото та анкети на адресу media@flau.org.ua до 18 червня 2018 року. Анкету було створено також у Google Forms. Тож якщо для вас зручніший другий варіант, можете скористатися ним.
 
Впродовж тижня після завершення прийому анкет вони будуть опрацьовані і опубліковані задля ознайомлення з ними.
 
Вимоги до кандидатів:
1.       кандидати повинні бути громадянами України;
 
2.       кандидати повинні досягти 20-річного віку на момент початку проведення виборів, а саме 18 липня 2018 року;
 
3.       кандидати упродовж останніх чотирьох років (починаючи з 1 січня 2014 року) повинні бути учасниками як мінімум одного з офіційних міжнародних турнірів, а саме: Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи з легкої атлетики, чемпіонатів світу і Європи з легкої атлетики у приміщенні, чемпіонатів світу і Європи з легкої атлетики у вікових категоріях U23, U20, U18, чемпіонатів Європи і світу з кросу, чемпіонатів світу і Європи з напівмарафону, командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби, командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики, Кубку Європи з метань, Кубку Європи зі спортивної ходьби, Кубку/командному чемпіонаті Європи з багатоборств, Кубку Європи з бігу на 10000 метрів;
 
4.       кандидати не повинні мати жодних санкцій, пов’язаних з порушенням Всесвітнього антидопінгового кодексу.
 
Заявки, які не відповідатимуть вимогам і в яких анкети будуть заповнені не повністю, розглядатися не будуть.
 
Процедура голосування і розподілу голосів:
–          голосування відбуватиметься упродовж усіх днів чемпіонату України;
–          кожен атлет отримає список кандидатів, у якому потрібно буде відмітити п’ятьох атлетів, яким він віддасть голоси.
 
Підрахунок голосів:
–          у Комісію атлетів ввійде як мінімум по одному представнику з кожного виду (спринт, витривалість, стрибки, метання, багатоборство). Це буде той атлет, який набере найбільшу кількість голосів з усіх кандидатів від виду;
–         ще двоє увійдуть до Комісії атлетів ФЛАУ виключно за кількістю набраних голосів, незалежно від виду, який вони представляють.
 
Якщо ви надсилали заявку, проте не отримали підтвердження про її отримання, просимо надіслати анкету повторно і зв’язатися з секретарем Комісії атлетів ФЛАУ Ольгою Ніколаєнк ( media@flau.org.ua; (050)3103246).
Попередня статтяУкраїнські успіхи на змаганнях у Німеччині та Франції
Наступна статтяXIII Opolski Festiwal Skoków: призва трійка Юлії Чумаченко і перемоги українських юніорів