Виготовляйте медалі разом з зірками легкої атлетики – допомагайте діткам!

232
24 червня у рамках благодійного заходу «Кураж Базар Flower Power» всі бажаючі зможуть власноруч виготовити собі медаль з гіпсу, а допомагати їм у цьому будуть зірки легкої атлетики: бронзова медалістка Олімпійських ігор і чемпіонату світу у складі жіночої естафетної команди 4х100 метрів Христина Стуй, бронзовий призер чемпіонату Європи з бігу на 200 метрів Сергій Смелик, а також багаторазовий призер чемпіонатів України з бігу на 400 метрів з бар’єрами, чемпіон Європи у категорії «Мастерс» і професійний скульптор Сергій Бородін.

 
Тож запрошуємо всіх 24 червня, з 11:00 до 13:00, на арт-завод «Платформа», де і пройде «Кураж Базар Flower Power» (шукайте дитячу зону). З нього ви повернетеся не лише з медалями, а й з автографами, спільними фото з нашими легкоатлетами і чудовим настроєм на весь наступний тиждень.
 
Цього разу організатори «Кураж Базару Flower Power» спробують відтворити вільну атмосферу Вудстоку. За їхнім задумом, тут має бути більше добра, більше любові і більше квітів. Весь дохід з цього заходу буде переданий на допомогу дітям.
 
Благодійна мета – 1 500 000 грн на створення інклюзивного дитячого табору і центру соціалізації для дітей з інвалідністю.
 
Детальнішу інформацію про «Кураж Базарі Flower Power», а також про інші активності на ньому читайте ТУТ.