Тренерський семінар для житомирських фахівців

223
У Житомирі в рамках програми ФЛАУ з підвищення кваліфікації тренерів з легкої атлетики України було проведено науково-практичний семінар за участю провідних фахівців вітчизняної легкої атлетики.
 
У заході взяли участь 35 місцевих тренерів зі спортивних шкіл області, викладачі профільних вишів та провідні легкоатлети області.
 
Один з найтитулованіших тренерів сучасної легкої атлетики України Анатолій Бойко поділився з присутніми своїм досвідом щодо побудови річних тренувальних програм і особливостей періодизації підготовки легкоатлетів. Тренер-масажист штатної збірної команди Віктор Парфенюк представив доповідь з профілактики травматизму та методів відновлення у системі підготовки легкоатлетів. Заступник директора Національного антидопінгового центру України Ярослав Кручек провів лекцію на тему «Антидопінговий контроль у спорті» та роздав усім учасникам заходу тематичну літературу з антидопінгового законодавства та правил. Загалом, із кожним з доповідачів у присутніх виникала жвава дискусія та обговорення питань з представлених тем. Задоволеними залишились і лектори, і слухачі. По завершенні семінару всі учасники отримали сертифікати від президента Федерації легкої атлетики Житомирської області Інни Євсєєвої.